Withings WS-30 badevægt

Det er sikkert at udviklingen fra din første badevægt til nu er sket en enorm udvikling. Badevægte er ikke længere noget mennesker gemmer væk under badeværelsesskabet, og kun tager frem ved vejning. Withings har skabt en intelligent WiFi badevægt WS-30, som ikke blot måler din vægt, men synkronisere med internettet, så du kan holde vågent øje med dine vejninger gennem tiden.

Withings WS-30 badevægt

Gå til tilbud >>

Withings WS-30 badevægt

Withings WS-30 sender alle målinger af din vægt og bmi videre til Withings servere, hvor du frit kan aflæse WS-30 badevægtens målinger på kurver. Alle målingerne kan sendes videre til din læge eller personlige træner, som kan holde øje med de målinger du tillader.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
799,00 DKK828,00 DKK(Fragt: 29,00 DKK)Se mere
999,00 DKK1.038,00 DKK(Fragt: 39,00 DKK)Se mere

WS-30 badevægten kender selv forskel på op til 8 personer, som bruger vægten. Withings WS-30 bruges blandt mange træningsmennesker til at holde styr på effekten af træningen og kosten.

Sort Withings WS-30 badevægt

Gå til tilbud >>

Withings WS-30 fåes i farven sort og hvid. Siden WS-30 kom på markedet, er der kommet en nyere badevægt WS-50, som blandt andet måler puls og co2.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode