iPad mus til Teamviewer, Jump Desktop – Windows og Mac på iPad

iPad mus til styring af fjernskrivebord via Teamviewer, Jump Desktop, VNC har længe været efterspurgt. Med Swiftpoint Mouse GT iPad mus kan du fjernstyre din Windows eller Mac computer fra din iPad.

iPad Mus fjernskrivebord Windows Mac

Køb din iPad mus her

Swiftpoint Mouse GT er verdens mindste ergonomisk mus designet til at gøre arbejdet behageligt foran computeren for folk på farten. Swiftpoint GT arbejder sammen med iPad apps og modtager derved dine bevægelser fra din iPad mus.

iPad mus fra Swiftpoint GT

Swiftpoint startede som et kickstarter projekt med ekstrem stor opbakning fra iPad brugere som manglende en mus til fjernstyring af deres Windows og Mac computer.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
999,00 DKK1.058,00 DKK(Fragt: 59,00 DKK)Se mere

 

Den lille iPad mus er nem at have med rundt på farten, og gør det muligt for studerende, key account managers, sælgere at fjernstyre computeren fra sin tablet.

iPad musen kræver opladning, hvilket kan være svært på farten. Swiftpoint GT oplades i USB porten, hvor 30 sekunders opladning giver 1 times batteri/arbejdstid foran din tablet.

Swiftpoint Mouse GT leveres med et hav af tilbehør i en flot rejsekasse, hvor magnetholder og mussemåtte beskytter den lille ergonomiske mus.

iPad mus for Teamviewer fjernskrivebord

Teamviewer bruges af mange til at forbinde til computere og servere, hvor skærmen mangles eller det ikke er muligt fysisk at sidde foran enheden.

Teamviewer iPad mus fjernskrivebord

Teamviewer app til iPad har gjort det muligt for Swiftpoint Mouse GT at tilslutte musen til fjernskrivebordet.

Dit setup på farten kan minimeres til en iPad, Mus og oplader, istedet for den traditionelle store computer og oplader. Dette giver en reduktion i vægt og plads i tasken.

Det perfekte iPad setup med Mus og Tastetur.

Arbejder du med en iPad pro, er det muligt at tilslutte denne direkte til Apples tastetur. Swiftpoint Mouse GT tilsluttes med Bluetooth, hvorefter din iPad mus og tastetur fungere som en bærbar enhed.

Din batteritid på iPad’en mindske desto flere enheder du tilslutter, samt antallet af apps som er åbne i systemet.

iPad mus til Teamviewer og Jump Desktop fjernskrivebord. Med Swiftpoint Mouse GT iPad mus kan du fjernstyre Windows eller Mac computere via din iPad.

Læs mere på https://www.teamviewer.com/da/

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode

One thought on “iPad mus til Teamviewer, Jump Desktop – Windows og Mac på iPad

Comments are closed.