Pokemon GO Plus træner armbånd – Bluetooth Pokemon GO

Pokemon GO Plus Træner Armbånd

Køb Pokemon GO Plus Træner Armbånd

 

Som Pokémon GO træner er du altid på udkig efter nye Pokémon via din Pokémon GO app. Pokémon GO Plus træner armbåndet hjælper dig med at fange Pokémon. Træner armbåndet giver besked når du nærmer dig en Pokémon, og du kan nemt kaste din Boké Balls og derved fange din nyeste Scyther, Umbreon, Scizor, Gyarados, Alakazam, Arcanine, Blastoise, Mewtwo og Charizard. Pokémon GO træner vil kunne hjælpe med at finde de fastlagte lokationer “PokéStops”, hvor trænere vil kunne modtage Poké Balls, Berries og Pokémon Eggs. GO Plus træner armbåndet vil nemt og bekvemt hjælpe dig med at samle disse uden at skulle kigge på din smartphone.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
299,00 DKK299,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
299,00 DKK328,00 DKK(Fragt: 29,00 DKK)Se mere
369,95 DKK409,90 DKK(Fragt: 39,95 DKK)Se mere

Pokémon GO Plus træner armbånd for alle trænere

Pokémon GO er for alle med intresse i spillet, nostalgien, konkurrence og motionen i alderen ung som gammel. Der er mange negativer at hører om spillet fra andre personer, men i sidste ende er Pokémon GO en fantastisk spil, som virkelig interagere med hverdagen, og gør den en andeles mere spændende og motionsring. Nintendo har formået at ramme alle aldersgrupper, og hvis ikke du har interesse for spillet, nostalgien, konkurrencen eller motionen, vil du sikkert møde Pokémon GO til en fest, et arrangement eller hos dine børn.

Pokémon GO Plus træner armbånd har mange nyttige funktioner, som gør dig til en mere opmærksom træner. Funktionerne i armbåndet er:

  • Enkelt og nem måde at fange Pokémon, sat samle Poké Baal, Poké Eggs og Berries.
  • Fange Pokémon med et enkelt tryk på træner armbåndet.
  • Modtage Poké Balls, Poké Eggs og Berries fra faste Pokéshop ved et enkelt tryk på GO Plus træner armbåndet.

Er du i nærheden af en Pokémon?

Du har sikkert været på opdagelse efter nye Pokémon i byen, ved vandet, i parket og mange andre steder. Fælles for dem alle er udfordringen i ikke at slå hoved ind i et gadelampe, skilt, bænk, skraldespand, og ja alle de andre udfordringer som er ved at skulle kigge ned i sin smartphone for at finde en Pokémon i nærheden.

Med Pokémon GO Plus træner armbånd, vil armbåndet nemt og bekvemt gøre dig opmærksom på en Pokémon i nærheden, så du kan koncentere dig om at se omgivelserne.

Pokémon GO Plus træner er et armbånd, som tilsluttes til din smartphone via Low Energy Bluetooth teknologi. Dette giver din smartphone en længere batteritid, og sikre du ikke støder ind i forhinderinger ved konstant at skulle se ned i din Smartphone. GO Plus træner giver dig nemlig besked når der sker noget i Pokémon GO ved hjælp af LED og vibrationer.

Kommer du i nærheden af en Pokémon, vil Pokémon GO Plus lyse. Når du er i nærheden af et PokéStop vil armbåndet lyse og vibrere. Hvis en Pokémon er indenfor rækkevidde, vil du med et enkelt tryk på Pokémon GO Plus, kaste en Poké Ball (du skal dog have fanget Pokémon før). GO Plus træner vil blinke og vibrere når det lykkes at fange din Pokémon.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode