Opsæt SSL på Unoeuro billigt for under 90 kr

Unoeuro SSL webhotel https

Du kender måske i forvejen til SSL eller har hørt om det i forbindelse med nethandel, hvor alle kortbetalinger foregår igennem en sikkerforbindelse kendt som SSL. Dette ser du oftest ved at adresselinjen får en grøn hængelås, og hjemmeside adressen ændres fra http:// til https://. SSL er en forkortelse for Secure Socket Layer, og er fungere kort fortalt som et håndtryk imellem hjemmesiden og din computer, hvor de aftaler et kodeord, som ingen andre kan forstå. Dermed bliver alt kommunikationen kodet, så andre ikke kan se hvad du foretager dig på hjemmesiden, og dine oplysninger er dermed sikret. Så når du indtaster dit navn, telefonnummer eller dankortnummer, kan ingen andre læse oplysningerne over internetforbindelsen.

Tidligere har det været utrolig svært og dyrt for hjemmesideejere at implementere SSL, og de her derfor fravalgt det. Dette skyldes også en vurdering af om oplysningerne er så vigtige at de skal sikres mod andre. Google har dog udmeldt at de ønsker at fremme SSL, og placeringen af SSL hjemmesider vil derfor i fremtiden blive prioriterede højere end traditionelle hjemmesider – Så dette er dog endnu en fortaler for at få opsat SSL hos Unoeuro, hvis du ønsker at bibeholde dine besøgende og dermed evt. indtægtkilde.

Gratis Let’s Encrypt SSL certifikat hos Unoeuro

Da artiklen blev skrevet i december 2014, er der som altid sket stor udvikling hos Unoeuro, hvori de netop tilbyder alle kunder SSL certifikater af hoveddomæne og subdomæner. Certifikatet er fra Let’s Encrypt og er gratis, det eneste det kræver at et månedlig beløb på 7,44 kr. for at Unoeuro omdanner og vedligeholder dit hotel med en sikker forbindelse til dine besøgende.

Du kan for under 90 kr. få en sikkerforbindelse på din hjemmeside.

Hvis du i forvejen har betalt for en sikker forbindelse (HTTPS beskyttelse), kan du med et enkelt klik opsætte et Let’s Encrypt certifikat på din hjemmeside.

Let’s Encrypt ssl certificat gratis unoeuro

Når Let’s Encrypt er valgt, aktiveres det ved at trykke på Sæt, hvorefter du indenfor kort til kan tilgå din hjemmeside via https – ved hjemmesider med cache, skal cachen tømmes. Kom igang med Unoeuro med en Unoeuro rabatkode.

Opsæt SSL hos Unoeuro

Vores tidligere indlæg omkring Danmarks bedste webhotel Unoeuro, har ført til en masse besøgende som flittigt har benyttet sig af vores rabatkode. Vi har derfor valgt at skrive en vejledning i opsætning af SSL på deres Unoeuro Webhotel, så de i fremtiden kan få en bedre placering på Google.

Inden vi begynder vejledningen, kan du vælge at købe et SSL certifikat direkte hos Unoeuro til 50 euro (ca. 373 DKK.) for et år. Vælger du at købe dit SSL certifikat hos BilligSSL.dk kan du få lignende certifikat for 100 DKK. for et år. Herunder ser du priserne for certifikaterne over en periode af 1-3 år.

Periode Unoeuro SSL BilligSSL.dk Let’s Encrypt
1 år. 373 DKK. 100 DKK. 0 DKK.
2 år. 652 DKK. 190 DKK. 0 DKK.
3 år. 932 DKK. 278 DKK. 0 DKK.
Bestil her Bestil her Bestil her

Vores vejledning i opsætning af SSL hos Unoeuro tager udgangspunkt i et billigt certifikat fra BilligSSL.dk, som nemt og enkelt kan sættes op på under 30 minutter og koster under 300 DKK. for 1 år – vælger du en længere periode er prisen selvfølgelig højere.

Video setup af  SSL på Unoeuro

Kom igang med SSL på Unoeuro – Forældet, se video

Inden vi begynder vejledningen anbefaler vi at du opretter en mappe ved navn Unoeuro certifikat, åbner notesblokken/TextEdit og har din browser klar 🙂

Trin 1. Gå ind på BilligSSL.dk og køb dit certifikat – Vejledningen ses herunder (*Bemærk priserne er excl. moms)

BilligSSL Certifikat køb til Unoeuro

 

Trin 2. Åben https://www.billigssl.dk/csr-generator/, og indtast dit navn/firmanavn og hjemmesidenavn

CSR Genererer hos BilligSSL.dk

I trin 2 kopier du alt teksten under ” Din private key, og gem som “key.txt” “, og gem filen i mappen Unoeuro Certifikat.

I trin 5 kopier alt teksten under ” Dit CSR. Gem denne i filen “csr.txt” “, og behold denne i udklipsholderen.

 

Trin 3. Åben certifikat linket hos BilligSSL.dk under ordrebekræftelsen. RapidSSL åbner med følgende trin.

RapidSSL opsætning Unoeuro
I trin 1 indsætter du indholdet fra udklipsholderen, med teksten fra fra BilligSSL.dk trin 5.
I trin 2 godkender du oplysningerne, hvor du skal sikre hjemmesiden er korrekt angivet.
I trin 3 skal du sikre krypteringen er valgt til “SHA2 with a 256-bit Digest”.
I trin 4 indtaster du dine oplysninger, så kunde hos RapidSSL.
I trin 5 skal du oprette et Alias hos Unoeuro, som bruges til godkendelse hos RapidSSL. Dette alias er oftest admin@din-hjemmeside.dk
Trin 4. Bekræftigelse af certifikat hos RapidSSL

Bekræftigelse af SSL Certifikat
I trin 1 vælger du den e-mail alias du netop har oprette (admin@..)
I trin 3 afventer du e-mail med bekræftigelses link.
I trin 4 godkender du oplysningerne.
Trin 5. Opsætning af certifikat hos Unoeuro

RapidSSL certifikat mail

 

I trin 1 kopier du teksten og gemmer som certifikat.

 

Opsæt SSL på Unoeuro webhotel for under 300 kr. med et billigt certifikat fra BilligSSL.dk – Vejledning fra bestilling til færdig SSL hjemmeside hos Unoeuro

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode