GoPro HERO HD3, det ultimative action kamera

GoPro HERO HD3 Black Edition, er et lille og super fedt videokamera som optager i 30 FPS i 1080P. GoPro HERO er yderst holdbart og let at håndtere. Videokameraet anvendes meget indenfor ekstremsport, hvor kameraet mange tilbehørs muligheder gør det let at montere på siden af en bil eller på toppen af en styrthjelm.

GoPro Hero HD 3 Black Edition

Gå direkte til tilbud >>

Med optagelser i 1080P kan videoerne afspilles i Full HD, og med 30 FPS kan videoerne også afspilles i “slow-motion”. HERO HD3 Black har indbygget WiFi, hvor smartphones eller tablets kan tilsluttes og styre kamaraet eller se linsen.

GoPro Hero HD 3 Black Edition - 2

Gå direkte til tilbud >>

Udover GoPro er yderst holdbar, er kamaraet også vandtæt ned til 60 meters dybde, hvilket gør den egnet til optagelse under vandet på ferien eller dykkersport. Der medfølger ikke hukommelse i GoPro kameraet, og derfor skal det tilkøbes et hukommelseskort.

Sandisk MicroSD Ultra 8GB

 Gå til tilbud >>

Som tidligere nævnt findes der en app til smartphones og tablets. Denne app findes i Apple App Store.

GoPro App

Gå til App >>

UPDATE: Bemærk der er kommet en GoPro HERO3+ Black Edition, som er endnu bedre

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode

Comments are closed.