Lille mediacenter fra Intel – Intel Next Unit NUC D54250WYK


Intel Next Unit NUC D54250WYK

Gå direkte til CDON.COM

Streamning af tvserier, tvprogrammer og videofilm er blevet et stort hit blandt mange, da det intet kræver udover et tryk på en knap på fjernbetjeningen. Med den stigende hastighed der leveres med en fiberforbindelse eller normal bredbåndsudbyder er der ingen irritationsmoment ved pixelfejl, hakken eller konstant genlæsning af filmen.

For at få den ultimative oplevelse af internet streaming, kræver det, det rigtige udstyr. Et mediecenter tilsluttet fjernsynet giver adgang til en helt ny verden af virtuelt indhold på fjernsynet.

Intel har med deres mini computer Intel Next Unit NUC skabt en mini computer, som er perfekt som mediecenter i stuen. Med den nye Haswell er strømforbruget minimalt, ligesom mediacenteret. Ifølge mærkningen på NUC computeren bruger den 65 Watt, hvilket vil sige den vil koste ca 100 kr. i strøm i måned, hvis den står tændt døgnet rundt. På årsbasis er dette 1.200,- kr., hvilket andre mediacentre forbruger langt over.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
2.329,00 DKK2.358,00 DKK(Fragt: 29,00 DKK)Se mere
2.731,00 DKK2.790,00 DKK(Fragt: 59,00 DKK)Se mere

 

Med gigabit internetport og fire USB 3.0 porte, er streaming fra internettet og harddisken let som en leg, og hastigheden i top. Videobilledet mellem NUC mini computeren og fjernsynet er ved hjælp af HDMI, hvilket de fleste fjernsyn understøtter idag. NUC computeren købes uden ram og harddisk, hvilket tilkøbes – mini computeren har mulighed for installation af 16GB ram og SATA3.0 SSD harddisk, hvilket gør den til et meget kraftfuld mediacenter. Intel Next Unit kan udvides med eksterne harddiske af typen USB 3.0, som øger lager kapaciteten kraftigt, og gør mediacenteret til den bedst mulige opbevaring af billeder og videoer fra ferien.

Fakta om Intel Next Unit NUC

  • 1,3 GHz I5 Haswell processor
  • SATA3.0 SSD
  • Op til 16 GB DDR3 ram
  • 4 stk. USB3 prote
  • Gigabit ethernet port (10/100/1000 Mbit/s)
  • Strømforbrug på 65W
  • Størrelse: 116,6 x 49,5 x 112 mm (BxHxD)

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode