Mac til HDMI – Tilslut din MacBook til dit TVs HDMI

Billig Mac HDMI adapter

Den nye model af MacBooks fra Apple er med indbyggede HDMI stik, således den computeren kan tilsluttes direkte til dit TV med et HDMI kabel imellem. Men har du en ældre MacBook, kræver det en adapter, som tilsluttes Apples Mini Displayport eller Thunderbolt udgangen.

PRIS FRA 119,95 DKK
 

Billig Mac til HDMI adapter for Apple Mac / MacBook computer

Den originale HDMI adapter fra Apple koster rigtig mange penge, og du kan derfor spare penge på at vælge en HDMI adapter fra en anden producent. Adapteren fungere ved at du tilslutter stikket i Apples Mini Displayport eller Thunderbolt udgang, og derefter sætter et HDMI mellemkabel fra adapteren over i HDMI stikket på tv’et.

Tilslut trådløst din Mac til TV med et HDMI-kabel og Apple TV

Ønsker du en trådløs skærmforbindelse til dit TV, kan du ved hjælp af et Apple TV og AirPlay dele dit skærmbillede på din Mac computer. Denne løsning er dyrer end den traditionelle løsning med HDMI adapter stikket, men Apple TV giver en masse fordele:

  • Lej film, musik og tv-serier direkte fra fjernsynet
  • AirPlay mellem dine Apple produkter som Mac, MacBook, iPhone, iPad m.v.
  • Afspil Youtube og Netflix direkte fra din fjernsyn

Forbind din Mac til HDMI eller din MacBook direkte til dit TV med HDMI kabel eller trådløst med Apple TV over AirPlay. Billig løsning på Apple Mac eller MacBook HDMI adapter til dit TV.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode