WiFi stikkontakt med timer & effekt styring – D-link home smart

D-link wifi stikkontakt home smart plug DSP-W215

Gå direkte til D-link WiFi Stikkontakt her

Et traditionelt trådløs netværk derhjemme dækker hele boligen med en WiFi forbindelse, som kan bruges til internet, fildeling, musik og video streamning. Producenten af trådløst udstyr D-link har netop lanceret intelligente WiFi stikkontakter med timer og effekt styring til tilslutning direkte i dine stikkontakter og WiFi netværk med Wi-Fi Protected Setup (WPS).

Styr dine WiFi stikkontakter med din smartphone og tablet

En intelligent husinstallation som IHC, SmartHouse, KNX m.v. koster mange tusind kroner, og skal oftest serviceres og vedligeholdes. Med My D-link Home Smart plug DSP-W215 stikkontakt får du samme multifunktioner i en kompakt og brugervenlig stikkontakt adapter. Du kan dermed tilslutte WiFi stikkontakten i din traditionelle stikkontakt, hvorefter du over netværket kan styre din installation smart med f.eks. tænd og sluk for de tilsluttede apparat samt se øjebliksforbruget via din smartphone eller tablet.

Du kan endda med Home Smart plug fra D-link styre dine stikkontakter udenfor hjemmet, så du kan tænde og slukke for bordlampen så der er lys når du kommer hjem fra arbejde, skole eller indkøb.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
269,00 DKK328,00 DKK(Fragt: 59,00 DKK)Se mere
449,00 DKK449,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

My D-link Home Smart indstillinger af time skemaer og advarsler

I de mørke vintermåneder kan du indstille den smarte WiFi stikkontakt fra D-link med time skemaer, hvor du kan indstille stikkontakten til at tænde for bordlampen klokken 16 og slukke igen klokken 23. Du kan endda tilslutte D-link DSP-W215 til din PlayStation strømforsyning, så den ikke står med standby forbrug om natten, samt få advarsler når den brugere mere strøm en tidligere måned eller mere end hvad du tillader.

Til forskel fra Belkin Wemo WiFi stikkontakt er DSP-W215 home smart udstyret med energimåler, som fortæller dig øjebliksforbruget samt det totale forbrug, så du altid har styr på dit tilsluttede elforbrug i stikkontakten.

Indbygget temperatur overvågning af D-link Home Smart plug

Som en ekstra sidefunktion er D-Link Home Smart plug udstyret med en intern temperaturmåler, som overvåger om stikkontakt adapteren bliver for varm. Denne sidefunktion kan i et vist omfang bruges til at sikre mod brand, så du ikke skal bekymre dig om de elektriske apparater overbelaster din el-installation.

I D-link Home Smart serien findes ligeledes bevægelsessensorer og musikstreamnings adaptere, som kan tænde for dine wifi stikkontakter ved bevægelse eller streame din musik til dit stereoanlæg. App’en kan udover styring over WiFi også tænde og slukke når du kommer indenfor et angivet område af din bolig, så du ikke skal tænke på at have din smartphone eller tablet op af lommen.

Trådløs styring af din stikkontakt med Android og Apple iOS over WiFi netværket i dit hjem. D-link Home Smart DSP-W215 er med timer og effekt visning i wifi appen.

Kort opsummering af D-link home smart stikkontakt

  • WiFi styring af stikkontakter
  • D-link Home Smart iPhone app og Android app
  • Kompakt design
  • Nem at sætte op med Wi-Fi Protected Setup (WPS) button
  • Timer og time skemaer
  • Effekt visning, logning og overvågning

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode