cHosting med årlig rabat – cHosting webhotel rabatkode

cHosting er et hostingselskab med fokus på hastighed, stabilitet og fair priser. cHosting anvender den nyeste teknologi for at øge hastigheden og stabiliteten, så din hjemmeside altid er den hurtigste overfor de besøgende og Google.

cHosting med årlig rabat

cHosting har tre vigtige grundelementer som fokus på et rigtigt webhotel;

  1. Fair priser – Billig webhotel uden kompromis med kvaliteten
  2. Solid performence – Prioritere performance og stabilitet
  3. Backup – Backups, backups og backups med 1 måneds historik

Tidligere har der været givet en Unoeuro rabatkode til webhotellet Unoeuro, som koster ca. 8 kr. pr. måned, men flere har efterspurgt en lidt dyrere løsning, og derfor har vi taget et kig på cHosting. Grundlæggende ligner de to hosting selskaber hinanden, men cHosting afskiller sig dog markant på den hardwaremæssige del, hvor der er prioriterede SSD diske i alle servere, så garantere en øget hastighed på op ti 5 gange end det normale.

cHosting med årlig rabat

Et andet parameter som adskiller cHosting fra Unoeuro er servere som kører CloudLinux og LiteSpeed, som giver en større sikkerhed og stabilitet for de enkelte kunder. LiteSpeed giver yderligere en øget hastighed på op til 40 gange højere end normale webservere.

Hos cHosting behøver du ikke være IT kyndig for at have dit eget webhotel, for med 1-klik-installation gør webservere automatisk alt arbejde for dig, og et brugervenligt kontrolpanel gør det hurtig og let for dig at oprette ubegrænsede e-mail konti, som er tilgængelig igennem webmail, Outlook, Mail App og mange flere.

Selskabet blev etableret i 2011, og siden fået mange tilfredse kunder indenfor almindelig og professionel hosting med mulighed for gratis SSL mellem hjemmesiden og de besøgende.

cHosting er et hostingselskab med fokus på hastighed, stabilitet og fair priser med rabat. cHosting anvender den nyeste teknologi for at øge hastigheden

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode