Ekstra GoPro batteri – batteri til GoPro HERO3

Det lille ekstrem videokamera GoPro kan efter flere timers optagelse have brug for lidt ekstra batteri. Et ekstra batteri til GoPro giver længere optage tid, efter en udskiftning af det brugte batteri. Det mest anvendte batteri til utallige genopladninger er et Li-ion, som udover at kunne genoplades er et utrolig holdbart, og tåler hårde og hurtige opladninger.

GoPro batteri genopladelig li-ion 1052mAh

Gå til tilbud >>

GoPro producere selv et batteri, som passer til GoPro HERO HD3 og blot udskiftes ved at tage videokameraet ud af sin beskyttelse, og udskifte batteriet med det ekstra fuldt opladede batteri.

GoPro batteri 1050 mAh

Batteriet er på 1050 mAh, hvilket giver ca. 2 timers ekstra optagelse efter udskiftning. Det kræver ingen ekstra firmware i videokameraet, som ved BacPac 2, og batteriet størrelse gør at den passer i en almindelig bukselomme. Det stiller heller intet ekstra krav til et ekstra kamerahus for den større batteri kapacitet.

Det ekstra batteri passer i laderen, og kan skiftevis oplades når det andet er fuldt opladet.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode