Flere domæner hos Unoeuro Webhotel – Unoeuro DNS

Det danske webhotel Unoeuro har tidligere været nævnt på NooX hjemmesiden, i forbindelse en rabatkode til Unoeuro på 3 måneders ekstra gratis webhosting. Da vi her på NooX selv anvender Unoeuro i forbindelse med hosting af hjemmeside og DNS, vil vi give et guide til hvordan du man tilknytter ubegrænset antal domæner til sit eksisterende webhotel.

På hjemmesiden www.unoeuro.dk under domænetest, kan du indtaste det domæne du ønsker, og se om det er ledigt. Hvis domænet er ledigt kan du gå videre til valg af webhotel, hvor “DNS Service” popper frem. Når du har gennemført bestillingen, og tilføjet domænet til dit eksisterende webhotel, er du klar til at tilknytte domænet til dit webhotel. Dette gøres under kontrolpanelet, hvor du vælger det domæne som ejer webhotellet. Derunder finder du knappen “Tilknyt flere domæner“. 

Unoeuro tilknyt domæne

Når du har trykket på kanppen, kommer til til oversigten over hvilke domæner som allerede er tilknyttet webhotellet, samt muligheden for at tilknytte flere.

Unoeuro tilknyt domæne oversigt

 

På oversigten vælger du hvilket domæne du vil tilknytte til webhotellet, samt om domænet skal pege på en hjemmeside, eller have sin egen mappe (egen hjemmeside). Hvis du vælger at domænet har sin egen mappe, vil du under FTP serveren finde mappen til det nye domæne. Der kan dog være problemer med at FTP programmet ikke kan kende forskel på de to forskellige domæner i HTTP, og derfor er det muligt at hjælpe browseren til at kende forskel. Dette kan gøres ved at oprette eller ændre sin .htaccess fil (dette kræver dog større kendskab, og husk altid at tage en backup af filen inden).

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode