Et skift til Unoeuro – Skift af webhotel

Unoeuro jump clip

Læs mere på Unoeuro og få 3 mdr. rabat her

For under en uge siden blev der taget en beslutning om at flytte alle NooX DK’s søstre domæner over på Unoeuro webhotellet via en DNS tilknytning. Selve skiftet skete på under 12 timer og kostede ikke en krone. Siderne var på intet tidspunkt utilgængeligt overfor de besøgende, og straks efter siderne var flyttet til Unoeuro modtog jeg en besked.

Markant forskel på tidligere webhotel og Unoeuro

Beslutningen om skiftet over til Unoeuro var at det daværende webhotel havde problemer med stabiliteten, og efter et strømnedbrud var siderne utilgængelige for administratoren i over én uge. Alle siderne var opkoblet til Google Webmasters, hvor der dagligt skulle løses 2-3 problemer med gennemgangsfejl af siden, hvor nogle sider var utilgængelige osv. – derudover var hastighederne på at downloade +360 millisekunder, hvilket kunne gøres bedre.

Men beslutningen om at skifte webhotellet ud med Unoeuro var taget, og få klik ind på Unoeuro’s hjemmeside og et step by step igennem køb af den gratis domæne tilknytning. Kort tid efter modtog jeg en e-mail fra DK-Hostmaster, som ønskede en bekræftelse på flytningen, hvilket der med få klik også var godkendt.

Efter ca. 12 timer var domænet overdraget igennem DK-Hostmaster fra det daværende webhotel til Unoeuro, og nu var forskellen virkelig stor.

Tidligere skulle der dagligt bruges til på at løse problemer, og siden virkede langsomt. Det er der nu lavet helt om på. Uden at skulle smide en krone på bordet for flytningen er domænet uden daglige problemer, og hastigheden på at downloade er nu mellem 73-130 millisekunder, hvilket må sige at være ca. 63% hurtigere, hvilket er positivt overfor de besøgende og Google.

Hurtig guide til skift af webhotel

Unoeuro DNS tilknytning webhotel

Hvis du ønsker at skifte dit domæne til Unoeuro webhotel er der her en hurtig guide til hvordan.

  • Lav en backup af dit eksisterende webhotel, og gem den lokalt på computeren.
  • Gå ind på www.unoeuro.com/products.php og vælg ”Kun Domæne”. Der står angivet at den koster 8,05 Euro (60,08 kr.) i oprettelse, men dette er kun hvis du opretter et helt nyt domæne. Har du allerede et eksisterende, er dette GRATIS.
  • Følg step by step bestillings flowet, og godkendt til sidst flytningen.
  • Du modtager en e-mail fra DK-Hostmater om bekræftelse, godkend denne.
  • Følg guiden Flere domæner hos Unoeuro
  • Flyt nu din backup over på det nye webhotel, og wupti du er kørerende.

I fremtiden bliver alle hjemmesider håndteret af Unoeuro herfra, da prisen ligesom kvaliteten er helt i top! Har du ikke et webhotel, kan du købe et og få 3 måneders gratis webhotel oveni med følgende rabatkode til Unoeuro X6ZCGE

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode