Trådløs grill termometer – iGrill bluetooth stegetermometer

iGrill stegetermometer bluetooth display

Få direkte til Coolstuff

Grillsæsonen nærmer sig hastigt med sol og sommervarme. Grillen er taget frem fra vinterhi og er blevet rengjort til den første rigtige sommerdag. Grilludstyret trænger måske til en opgradering, og hvorfor ikke købe en trådløs stegetermometer, som sender temperaturen via bluetooth til din smartphone eller tablet.

iGrill med display og op til fire stegetermotere

Rigtig mange mænd var hurtige til at købe den første udgave af iGrill, som flittigt blev brugt til at misunde andre samtidig med at holde styr på temperaturen i grillen. Den første udgave var i plastik og havde en trådløs rækkevidde på ca. 15 meter, så steget stille og roligt blev stegt mens resten af maden blev ordnet i køkkenet. Når steget havde nået sin indtastede temperatur ville alarmen i den tilsluttede smartphone eller tablet begynde at ringe.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
319,00 DKK319,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

I smartphone og tablet app’en iGrill  ville en grafisk visning af temperaturen og opskrifter give en nyttig viden om hvorledes stegen bedst grilles. I den tidligere stegetermometer slukkede de digitale tal efter få sekunder, og temperaturen skulle derfor aflæses via app’en. I den nye iGrill IKT0002E er der blevet tænkt på at gøre displayet større og betjeningen meget lettere.

Indbygget magnet til at sætte på magnetiske flader

iGrill termometer magnet grillMed erfaringerne fra den tidligere udgave er alle foreslagene fra brugerne taget med i udviklingen af den nye version af iGrill IKT002E, og det nye stegetermometer er derfor blevet indbygget en magnet, så den let og enkelt kan sættes på magnetiske flader, så den ikke falder ned fra grillen.

Der er ligeledes gjort plads til to ekstra tilslutning stegetermotere, så det nu er muligt at måle fire steder i stegen, eller på fire forskellige stykker grillkød.

iGrill kitchen til smartphone og tablet

Med indbygget bluetooth 4.0 i iGrill Kitchen, har stegetermometeret en rækkevidde på og til 30 meter, så du med din smartphone eller tablet kan have kontrol over grillkødet, men du nyder et glas vin eller øl med dine gæster. Du kan hente app’en gratis, og på få minutter være tilsluttet den smarte trådløse stegetermometer over bluetooth.

Gammel iGrill bluetooth termometer

Er du interesseret i den ældre model, eller ønsker at læse mere om den, kan du læse mere om iGrill enheden her.

iGrill stegetermometer er den perfekte grill gadets for manden der har alt. iGrill sender trådløst over bluetooth termperaturen til smartphone og tablets.

Læs mere om bluetooth stegetermometeret her

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode