GoPro helikopter, DJI Phantom Drone Quadcopter for GoPro

GoPro helikopter, Phantom Drone Quardcopter for GoProKøb Quadcopter her

Vil det ikke være fedt at filme fra luften med en GoPro HERO HD3? – Det er muligt med en drone quadcopter til GoPro HERO. Under helikopteren findes der nemlig et medfølgende beslag til at montere GoPro videokameraet, således det er muligt at filme fra luften.

Den ultimative drone DJI Phantom Drone

Quadcopter drone styres ved hjælp af en medfølgende fjernbetjening, hvor styringen er ved hjælp af joysticks får drone helikopteren op/ned og frem/tilbage. Drone helikopteren til GoPro HERO har indbygget GPS, hvilket gør du ikke skal være bange for at midste eller få ødelagt dit udstyr, da helikopteren selv sørger for at stabilisere sig selv, og hvis fjernbetjeningen evt. skulle gå død ved enten at blive tabt eller manglende strøm, vil Quardcopter drone flyve tilbage til hvor den startede.

Der skal dog tages højde for at GPS præsitionen ikke er så nøjagtig, og der skal derfor tænkes over ikke at starte fra en kant eller nær vand.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.699,00 DKK1.699,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
4.499,00 DKK4.499,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
4.719,00 DKK4.719,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
8.999,00 DKK8.999,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

DJI drone med holderbeslag til GoPro videokamera

Drone helikopteren leveres med et beslag til GoPro, så du kan montere dit videokamera under dronen, og dermed filme fra luften af. Phantom har kraftfulde LED dioder på hver propel arm, så du lettere kan orientere dig om hvilken vej den flyver. Quadcopter har en flyvehastighed på max 10 meter i sekundet op i luften og ca 6 meter i sekundet frem og tilbage.

Det indbyggede batteri er på 22000 mAh, og er ultralet så det ikke giver en større belastning under flyvningen. I batteriet er der en cirka flyvetid på 10-15 minutter, og kan genoplades i cigaretstikket i bilen ved køb at tilbehør. Dog er det en god ide at købe et ekstra batteri til dronen, så du kan bruge dette mens det andet batteri oplader.

DJI Phantom Drone Quardcopter er den perfekte helikopter til dit GoPro videokamera. Videofilm med dit GoPro monteret under DJI Phantom Drone fra luften af.

DJI drone helikopteren findes på udsalg til prisen 3.399,- kr., hvilket er i den dyre ende – men kvaliteten er utrolig høj, og glæden ligeså.

Er du på udkig efter en drone, som kan styre ved hjælp af din iPhone er Parrot AR Drone 2.0 billigere og mere henvendt til dig

Det er muligt at flyve op til 300 meter væk fra fjernbetjeningen, hvilket giver et stort område at kunne optage over. Der findes dog lovgivning som skal overholdes, og det anbefales derfor at læse love og regler om flyvning med drone helikoptere.

 

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode