GoPro Hero4 actionkamera 4K optagelse over og undervand

GoPro Hero4 Silver og Black Edition actionkamera 4K

Gå direkte til Coolshop.dk

Verdens ultimative actionkamera GoPro Hero er netop udkommet i sin 4 model i tre forskellige typer og prisklasser. Det billige standard actionkamera, Silver Edition og Black edition, hvor den største forskellen er opløsningen på billed og videooptagelser.

GoPro Hero4 i standard, silver og black edition

GoPro Hero4 bygger videre på den tidligere Hero3, hvor actionkameraet er gået tilbage til sin normale størrelse, og dermed ikke længere findes i en slim model. Dermed står den eksistrende ejer der ønsker at opgradere til GoPro Hero4 ikke med det problem at de skal købe nyt tilbehør, da actionkameraet har samme størrelse som Hero 2 & 3.

Men hvilket GoPro actionkamera skal du vælge, og hvad er forskellen på de tre forskellige typer udover prisen.

I pristabellen herunder finder du det billigste sted at købe Black Edition – og dermed også de to andre actionkameraer.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
3.148,00 DKK3.148,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
3.249,00 DKK3.249,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
3.699,00 DKK3.758,00 DKK(Fragt: 59,00 DKK)Se mere
4.099,00 DKK4.099,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
4.099,00 DKK4.128,00 DKK(Fragt: 29,00 DKK)Se mere

GoPro Hero4 actionkamera i standard

Standard actionkameraet er det billigste af de tre actionkameraer, hvilket skyldes at den ikke optager i 4K eller 60 fps. GoPro Hero4 optager i 1080p/30fps og tager sillbilleder i 5 megapixel JPEG.

Dette billige actionkamera kan kun opgraderes med maks 32gb hukommelseskort, hvilket gør den ikke kan indeholde ligeså mange videoer som Silver og Black Edition.

Dette videokamera henvender sig til personer som ikke er så meget til action, men ønsker et videokamera de kan tage med rundt på ferie eller til andre begivenheder. Hero4 kan nemlig bruges som undervandskamera ned til 40 meter, og er modstandsdygtig overfor snavs og stød – hvilket gør den kan tages med på stranden eller sahara ørkenen. Standard actionkameraet kan fastgøres og monteres i HERO tilbehøret, så den kan fastgøres til en cykel eller hjelm.

GoPro Hero4 Silver Edition med Touch display

Silver Edition koster næsten 3 gange så meget som tidligere nævnte standard Hero4 actionkamera, men kan til forskel optage i 1080p/60fps og tage almindelige billeder i 12 megapixel. Ved at ændre opløsningen til 720p kan Silver Edition optage med 120fps – Ultra Slow Motion.

Hero4 Silver er det første actionkemara med Touch display, hvor indstillinger og optagelser nemt kan styres og redigeres i videokameraets menu. Hero4 Black og Silver edition kan opgraderes med maks 64 GB microSD/microSDHC kort, hvor det anbefales en Class 10 microSD/microSDHC.

Silver Edition actionkameraet er med indbygget Wi-Fi og Bluetooth, som gør det muligt at tilslutte en trådløs styring af videokameraet over enten GoPro app eller Smart Remote fjernbetjeningen, hvor optagelserne kan startes/stoppes eller deles over sociale medier med din smartphone eller tablet.

Dette Silver Edition videokamera henvender sig til meget alsidig brug, hvor der er lidt mere action end bare strand og undervandsvideo fra ferien. Hero4 silver kan monteres og fastspændes i Hero tilbehør, så den kan spændes fast på siden af eksempelvis bilen eller motorcykel.

GoPro Hero4 Black Edition med 4K actionoptagelser

GoPro har gemt det bedste til sidst, hvor Black Edition er det mest ultimativ og spækket med lækre funktioner actionkamera. Prisen er dog også 4 gange dyrere end standard Hero4 videokameraet, men kan til forskel fra de tidligere to nævnte optage i 4K/30fps eller 2,7K/50fps, og tage billeder i 12 megapixels. Black Edition kan ligeledes optage i Ultra Slow Motion med 1080p/120fps, hvilket er imponerende og giver et godt langsomt billede af den optage ekstremsport.

Processorkraften og kameralinsen er dobbelt så god som Hero3, og optagelserne er derfor endnu bedre og mere detaljeret. Black Edition kan monteres og fastspændes i Hero tilbehør, så tidligere udstyr kan genanvendes.

Hero4 Black Edition er ligesom Silver Edition med indbygget Wi-Fi og Bluetooth.

For den mere ekstreme sportsudøver eller den som ønsker det ultimative mini videokamera er Black Edition kameraet. Den indeholder alle funktioner fra de tidligere omtalte og flere endnu.

Sammenligning af GoPro Hero4 videokamera

 

Det ultimative actionkamera GoPro Hero4 med 4K og ultra slow motion videooptagelser. Passer til Hero tilbehør og GoPro Hero4 kan undervandsoptage ned til 40 meter.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode