iPhone 6 i nyt og lækkert design med større skærm fra Apple

Så kom dagen rigtig mange Apple elskere har ventet på, hvor et brag af en Keynote fra det sædvanlige team fra Apple præsenterede den nye iPhone 6 i nyt og lækkert design med en 4,7″ og 5,5″ skærm, hvilket er større end de tidligere udgaver af smartphone.

Apple iPhone 6 + 6 Plus

Gå direkte til iPhone 6

Den nye iPhone 6 er blevet opgraderet med den nye A8 chip og M8 motion processor, som gør den ekstrem hurtig og velegnet til at tracke bevægelser i det daglige eller ved spil apps. Kameraet har også fået en opdatering med en ny linse iSight med Focus Pixels som med den nye processor hurtigt kan fokusere på de rigtige genstande i billedet og gøre dem skarpere, og videooptagelser i slo-mo med 240 fps giver en lækker funktion med næsten at stoppe videoen i små bidder, så du kan se hvad der sker i et splitsekund.

iPhone 6 i to størrelser 4,7″ og 5,5″ i plus

I keynote’en blev der præsenteret to størrelser af iPhone 6, en traditionelle i 4,7″ og en plus i 5,5″ hvor forskellen var skærmstørrelsen, samt iPhone 6 Plus var med med optisk billede stabilisator.

Den indbyggede NFC chip i toppen var åbningen for endnu et nyt produkt kaldet Apple Pay, som skulle revolutionere verdens betalingssystem som vi kender det med dankort og pinkode. Med Apple Pay vil betalingen i fremtiden foregå ved at toppen af telefonen vises til en NFC læser, hvorefter du godkender købet med din fingerscanner, og wupti ingen mulighed for andre personer aflæser din kode eller ser hvor du opbevarer din pung med dine personlige oplysninger.

Opbevaringen af dankortoplysningerne sker direkte i en kryptere chip i iPhone, og kan kun blive tilgået ved hjælp af fingerscanneren og et tidsstempel fra NFC læseren. Og skulle uheldet være ude at du mister din telefon eller den bliver stjålet er oplysningerne ubrugelige for andre og du kan med et enkelt tryk på Appels hjemmeside deaktivere Apple Pay på telefonen.

Apple iPhone 6 forventes at komme til salg den. 19. september

Èn ting til… Apple Watch

Den kendte sætning fra Stive Jobs som altid fik Apple elskere til at gå i svimer var “One more thing“, hvorefter han fremviste det nyeste skud på stammen i en teknologi som ville revolutionere den teknologiske verden, som vi kender det fra første gang iPhone, iPad m.v. blev lanceret. Denne gang var det et nyt produkt kaldt Apple Watch, som ikke bare var en iPhone formindsket ned til et armbåndsur men en helt ny udviklede iOS som i fremtiden ønsker at gøre hverdagen lettere for brugerne.

Apple Watch Sport Edition Gold

Apple Watch findes i tre forskellige typer med et almindeligt, sort og special edition. Sports uret er ekstra robust, så det kan klare de knobs uret får under en træning, og special edition hvor Watch er fremstillet i 18-karat guld.

Apple Watch forventes at komme på markedet i starten af 2015

iPhone 6 i to nye størrelser 4,7″ – 5,5″ og lækkert design med forbedret teknologi, kamera og nfc. Betal med Apple Pay indbygget i iPhone 6 og Watch. Den nye og større skærm gør det lettere at se film og evt. videoovervågning på telefonen.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode