JUMP kombineret powerbank og kabel til iPhone

JUMP Cable powerbank iPhone Lightning 800mAh

Læs mere om JUMP Cable og køb her

JUMP er nok verdens smarteste powerbank til iPhone, og har med sine indbyggede USB og Lightning stik mulighed for at oplade din smartphone alle steder i verden. Den lille firkant der måler (LxBxH) 4,98 x 4,98 x 1,34 passer perfekt ned i en bukselomme eller i hånden, så du har et ekstra batteri med til din iPhone.

JUMP Cable oplader samtidig med din iPhone

Ud fra det kendte problem med at mangle strøm på sin iPhone og ens powerbank altid var afladt blev JUMP Cable opfundet. Formålet var at skabe en powerbank, som ikke konstant skulle oplades særskilt med din iPhone, og som kunne medbringes uden at fylde noget.

JUMP Cable er et almindelig opladerkabel til din iPhone, som på midten har en lille batteripakke. Når du lægger din iPhone til opladning, bliver din iPhone 100% opladt, hvorefter JUMP Cable automatisk oplades derefter. Du er dermed sikker på at din powerbank altid er opladt sammen med din iPhone, og at der altid er strøm på den.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
199,00 DKK199,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

Powerbank 800 mAh med op til 30% batteri på iPhone 5

JUMP Cable har trods sin størrelse en batterikapacitet på 800 mAh, og kan dermed oplade en iPhone 5 med op til 30% batteri, så du kan bruge indtil du når en USB oplader.

Vægten på JUMP er kun 42 gram, og fylder næsten ingen tid. JUMP Cable er derfor nemt og enkelt at have med på farten, og redder dig fra siturationer, hvor din iPhone er gået død fra strøm. Længden på kablet i JUMP er 48 cm.

JUMP Cable er en kombinerede mini powerbank med lightning kabel til iPhone. JUMP Cable har en batteribank på 800mAh og kan oplade op til 30% af din iPhone.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode