Rejseadapter med Wi-Fi og USB – Smart rejseadapter

Rejseadapter til USA, Australien, Europa og Storbritanien som omformer stikkontakten til en dansk stikprop. Smart rejseadapter med WiFI og USB indbygget, så du kan oplade din iPhone, Android, Actionkamera m.v. direkte i rejseadapteren, så du ikke unødvendig bruger den omformede stikkontakt.

Rejseadapter USA/GB/AU/EU med WiFi 2xUSB

PRIS FRA 399,00 DKK
 

Rejseadapter med trådløs internet på ferien

Udover at omforme stikkontakten på ferien kan denne rejseadapter give trådløs internet på ferien til dine enheder, så du på din iPad, Tablet, iPhone kan surfe internettet ved poolen.

Adapteren er med internationale stik, som kan bruges i USA, Australien, Europa og Storbritanien, og du skal derfor ikke bekymre dog om hvilken stikkontakt der er i landet du rejser til. Det smarte universal stik vælges landet på siden af rejseadapteren, hvorefter stikket kommer ud af adapteren – klar til at sætte i stikkontakten.

For at få trådløs internet i WiFi rejseadapter, skal du sætte et ethernet kabel imellem internettet på hotelværelset og rejseadapteren, hvorefter internettet fra hotelværelset gerne sendes trådløst ud fra dit hotelværelse eller ferielejlighed.

International oplader på ferien

Et uundværlig stykke rejsetilbehør er en rejseadapter, ligegyldig om du skal til festival, foretningsrejse eller på ferie. I Danmark er vores elektronik klargjort til den danske stikkontakt, men kommer du udenfor Danmark er du ikke sikker på at den danske stikprop passer i deres stikkontakter.

Rejser du til England er stikkontakten ikke den samme som i Danmark, og du skal derfor have en rejseadapter for at kunne tilslutte dit elektronik, således stikkontakten omformes til et dansk stik.

Stikkontakter i udlandet

Da det kan være svært at finde ud af hvilken stikkontakt der er i udlandet, har vi lavet en grafik over de forskellige stikkontakter og stikpropper, som du kan støde på. Hvis du har en rejseadapter med alle tre stikpropper i, er du dækket god på din rejse.

Stikkontakter og stikprop i udlandet

 

* Dette er kun vejledning, og der tages forbehold for at der anvendes andre stik.

Skal du i sommerhus i Danmark, kan du med fordel se på en WiFi stikkontakt til iOS og Andorid, hvor du kan indstille en timer som snyder indbrydstyven til at tro du er hjemme.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode