Belkin WeMo Insight stikkontakt med Wi-Fi styring

Belkin WeMo Insight er en trådløs styring af dine stikkontakter, hvor WeMo Insight WiFi adapter styre tænd/sluk, overvågning af elforbrug, timere og meget mere af dine elektriske apparater. Belkin WeMo Insight tilsluttes dit eksisterende Wi-Fi netværk, hvorefter du kan kontrollere stikkontakten via Wi-Fi signalet.

Belkin WeMo Insight Wifi stikkontakt med elforbrugsmåling

Læs mere om Belkin WeMo Insight Wi-Fi stikkontakt og køb her

Du har med den lille adapter uanede muligheder for at holde styr på dit elforbrug samtidig med du kan tænde og slukke for de elektriske apparater via din smartphone og tablet.

 

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
415,00 DKK474,00 DKK(Fragt: 59,00 DKK)Se mere
599,00 DKK599,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

 

WeMo insight switch vs. WeMe Switch

Vi har tidligere skrevet om den populære Belkin WeMo Switch, som er foregængeren til den nye Insight Wi-Fi stikkontakt, og den nye har fået en masse nye lækre funktioner.

Den tidligere WeMo Switch kunne fjernstyres med tænd/sluk over hele verden og tænd/slukke efter en kalender timer. Derudover kunne Wi-Fi stikkontakten sammenkobles med andet WeMo udstyr, således du via din telefon kunne få dør kontakten til at tænde for en lampe efter kl. 22 om aftenen, når hoveddøren blev åbnet.

Alle disse funktioner har den nye Belkin WeMo Insight switch også, men som noget nyt kan insight logge elforbruget af de tilsluttede elektriske apparater, så du kan få et indblik i om elforbruget er for højt eller indenfor det normale. Insight giver ligeledes et indblik i hvor længe Wi-Fi stikkontakten har været tændt, elforbruget og total prisen i perioden, så du nemt kan se at 10 timers fjernsyn har kostet ca. 6 kroner.

Insight sørger også for at sende dig beskeder, når der sker ændringer i tilslutningen af det elektriske apparat, så hvis der bliver tilsluttet en ekstra forbruger i stikdåsen bliver der sendt en besked til din iPhone, Andorid, iPad m.v.

Lav tidsplaner, regler og meddelser med WeMo Insight

En rigtig smart funktion med Belkin WeMo Insight er udover effektforbrugt de tidsplaner, regler og meddelser du kan indstille via appen. Du kan derfor bruge den smarte Wi-Fi stikkontakt til at tænde for kaffemaskinen om morgenen, og kort tid efter få direkte meddelse når kaffen er færdigbrygget.

Du kan ligeledes opsætte regler for hvornår stikkontakten skal tænde og slukke, ved at tilkoble andet WeMo udstyr eller indstille online IFTTT (“If This Then That”), hvor du kan indstille tællere, facebook hændelser, twitter hændelser, kalender indstillinger, garage åbner og meget meget mere.

En af de mest populære IFTTT (“If This Then That”) er hvis din smartphone nærmer sig boligen, så tænder Belkin WeMo insight lampen i entréen, så du ikke selv skal søge efter afbryderen med hænderne fyldt med arbejdstaske og indkøbspose.

Kalender styring til sommerhuset

Med IFTTT kan du give Insight adgang til din kalender, hvor den automatisk tænder for en elradiator, når du har indlagt en weekend i sommerhuset i weekenden, så du kommer frem til et varmt tilpasset sommerhus. Som noget smart kan du ligeledes indstille WeMo til at tænde og slukke for stikkontakterne, så sommerhuset ser beboeligt ud overfor uvedkommende gæster.

Hvis du har en sjov idé til at styr Belkin WeMo Insight, så skriv endelig en kommentar herunder. Er du interesseret i at anskaffe dig en WeMo Insight finder du de bedste priser i toppen af artiklen her.

Denne Wi-Fi stikkontakt kan klare elapparater helt op til 13 Ampere eller 3000 Watt, og kan dermed tilsluttes en elradiator m.v.

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode