Withings Home kamera – Smart overvågningskamera med WiFi

Withings Home er et smart overvågningskamera fra det populære Withings, som også er kendte for wifi badevægte. Luftkvaliteten er også en funktion Withings Home overvåger, så du ikke bare bliver gjort opmærksom på bevægelser og støj, men også om du skal åbne et vindue.

Withings Home overvågningskamera med WiFi

Læs mere om Withings Home og køb her

 

Prisen for Withings Home er fornuftig, og du kan købe det flotte WiFi HD overvågningkamera på internettet.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
1.529,00 DKK1.529,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere

Withings Home som babymonitor, overvågning eller videosamtaler

Overvågningskameraet Home har rigtig mange funktioner, som sendes direkte til din smartphone, tablet eller computer, hvorefter du kan gå op til 12 timer tilbage i optagelserne, for at se hvad Withings Home har optaget. Home er et lille smart overvågningskamera, som ikke kræver større teknisk viden for at få parret med din telefon og du kan derefter nyde roen ved ikke at være bekymret over at få indbrud, da du med det samme overvågningskameraet opfanger bevægelse eller støj gør dig opmærksom via din smartphone, tablet eller pc.

Udover Withings Home kan bruges som overvågning mod indbrud, kan den også bruges til babymonitor, hvor du kan holde øje med dit elskede barn uden at skulle risikere at vække barnet ved at døren og/eller gulvet knirker. Home overvågningskameraet kan som babymonitor spille en vuggevise, som beroligere babyen.

Withings Home WiFi vidvinkel overvågningskamera

Det lille kamera er designet i træ, som gør Home ikke ligner et traditionelt WiFi overvågningskamera. Kameraet i Withings Home optager i HD i 5 megapixels med 1080p (30 fps) i 135° vidvinklet. Home har indbygget Night Vision, så den kan optage bevægelser om natten så den kan gøre dig opmærksom om natten med billeder og video.

High definition (HD) giver mulighed for at du på billeder og optagelser kan zoome op til 12 gange, så du kan få alle detaljer med. Som en ekstra sikkerhed er Home med IR-filter, så optagelserne ikke bliver forstyret af fjernbetjeninger eller andet udstyr med Infrarød sender.

Overskuelig tidslinje af dine optagelser på Withings Home Monitor app

Du kan via din smartphone og tablet nemt og hurtigt gennemgå optagelserne fra Home, hvor alle begivenhederne bliver listet ud fra om det er en bevægelse, støj, billede, videooptagelse m.v. Selv luftkvaliteten bliver vist i Home Monitor appen, så du kan få en trend over hvornår det er fornuftigt at udlufte din bolig.

Withings Home er nem og enkelt at opsætte, og tager ikke mere end 30 sekunder at sætte op. Når du modtager overvågningskameraet, tilslutter du kameraet til en 230V stikkontakt, downloader Home Monitor appen.

Tilslut din telefon til Withings Home kameraet eget WiFi netværk, og åben Home Monitor appen, hvor du indtaster dit private WiFi netværk og navn, hvorefter overvågningskameraet er tilgængelig på dit private netværk.

Se også Philips M120E In.Sight overvågningskamera

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode