WiFi stikkontakt til iOS og Android – Belkin WeMo WiFi Relæ

WiFi Stikkontakt Belkin WeMo Relæ

Gå direkte til Dustinhome

I forlængelse af eSaver iConnect central styreenheden er udgået og den store intresse for at styre stikkontakten via WiFi med din smartphone eller tablet. Vi tager et kig på WeMo fra Belkin, som er en standalone tænd/sluk styring af din stikkontakt, således du kan tænde og slukke for fjernsynet, anlægget, kaffemaskinen m.v.

FORHANDLERPRISTOTALPRIS
345,00 DKK404,00 DKK(Fragt: 59,00 DKK)Se mere
449,00 DKK449,00 DKK(Fragt: 0,00 DKK)Se mere
519,00 DKK554,00 DKK(Fragt: 35,00 DKK)Se mere

Stikkontakt med WiFi styring via smartphone app

Belkin WeMo WLAB 230V Styring iOS og AndroidBelkin WeMo er en billig måde at styre stikkontakten som et intelligent boligstyringssystem som lk ihc, Smart House, knx og de mange andre intelligent systemer. Det eneste WeMo kræver er en WiFi tilslutning til din router, hvorefter du kan styre alle apparaterne som er tilsluttet stikkontakten med tænd/sluk via din iPhone, iPad eller Android system.

På WeMo 230V WLAN boksen sidder en lille tænd/sluk knap, hvor du manuelt kan tænde og slukke for stikkontakten. Knappen fungere også som en indikator af om der er strøm på den trådløse styring.

Tidsindstilling over app

Det er muligt at tidsindstille WeMo til at tænde/slukke ved en given tid, så fjernsynet tænder kl. 6:00 om morgnen, og slukker kl. 23:00 når alle i boligen er gået i seng. Dermed spares der en masse strøm på elregningen, så du ikke betaler for unødig standby forbrug.

Styring på farven med iOS og Android

En af de ting som gør WeMo iOS og Android stikkontakten rigtig smart er at den kan styres over internettet på farten. Har du glem at slukke for kaffemaskinen inden du tog på arbejde, kan du ved at åbne for Belkin Appen automatisk slukke for stikkontakten ved et enkelt touch på skærmen.

Omvendt kan du også tænde og slukke for lamperne mens du er på ferie, eller ændre på tidsindstillingen, så en eventuel overvågning af boligen fra indbrudstyven gør at mistanken om et døgn ur mindskes.

Den gratis WeMo-app gør det muligt at styre flere forskellige stikkontakter, som du selv kan navngive via det brugervenlige grafiske interface – hvor du også kan lave din tidsindstilligner.

Fakta om Belkin WiFi stikkontakt

  • Tænd og sluk af elektriske apparater via iOS og Android
  • Nem at opsætte over WLAN
  • Kan styres derhjemme og på farten
  • Tidsindstilling via appen
  • Mulighed for flere opkoblinger i appen

Belkin WeMo trådløs WiFi styring af 230V stikkontakt via iOS og Android. Tænd, sluk og tidsindstil stikkontakt via WiFi appen til iPhone og Andoid

NooX

Jeg har en generel interesse for gadgets, som jeg ønsker at dele med læserne af NooX DK. Til dagligt studere jeg til Maskinmester, og bruger derfor bloggen til at koble lidt af fra tekniske teori bøger. Ønsker du din egen hjemmeside he her en Unoeuro rabatkode

Comments are closed.